maanantai 23. joulukuuta 2013

♫ Joulupuu ♪ Christmas Tree ♫


 Joulupuu on rakennettu: viime vuotinen muovikuusi ja paljon kirpputorilöytöjä, toinen toistaan vanhempia koristeita. Osa on saatu ystävältä. Seassa myös itsetehtyä. 


Olen erittäin tyytyväinen päätökseeni jättää perinteiset punokset pois. Satiininauhaa löytyi niin edullisesti paristakin paikkaa, että ne korvaavat punokset. Kirjoitin siihen kultatussilla pätkän Raamatusta, Jesajan kirjasta, jossa on profetia Jeesuksen Kristuksen syntymästä.


Viikkoja sitten tein tytön kanssa punaisesta tapetista lenkkiketjun. Kahdestaan sen tekeminen oli varsin nopeaa ja ennen kaikkea hauskaa. Saatiin pitkä ketju aikaiseksi. Ennen kuusen laittoa (viikko pari sitten) ketju oli roikkumassa koristeena olohuoneessa. Liimattiin tavallisella paperiliimalla lenkit kiinni. Hyvin pysyy. 


Mielestäni kauneimpia kirppiskoristeita, joita olen löytänyt.


Ennen ison kuusen laittoa meillä oli pari pikku kuusta olohuoneessa. Niihinkin tein tämmöiset tekstinauhat. Käytin tekstiilinmerkkaustussia. Teksti on siis Raamatusta ja kuuluu näin:


"Kansa, joka pimeydessä vaeltaa, näkee suuren valkeuden; jotka asuvat 
kuoleman varjon maassa, niille loistaa valkeus. 

Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen isä, Rauhanruhtinas."

Jesaja 9:1, 5

Ja sama englanniksi: 

"The people walking in darkness have seen a great light; on those living in the land of the shadow of death a light has dawned.
For to us a child is born, to us a son is given, and the government will be on his shoulders. And he will be called Wonderful Counselor, Mighty God, Everlasting Father, Prince of Peace."
Isaiah 9:1, 5

Yksi yö jouluun....

-Anu-

P.S. Tervetuloa uudet lukijat :)!

Ei kommentteja: