keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Maailman Valo * Light of the World

(Löysin Eurokankaasta tämän melko suuren puuvillakangaspalan ja ompelin sen seinävaatteeksi. Kauempaa katsottuna useampi on luullut tätä vanhaksi ja samettiseksi. Värit ovat oikeasti syvemmät kuin kuvassa.)


Jeesus Kristus on Raamatun, Jumalan sanan, mukaan: Jumalan Poika, Kaikkivaltias, Maailman Valo, Elämän Leipä, Rauhanruhtinas, Iankaikkinen Isä, Ihmeellinen Neuvonantaja, Väkevä Jumala, Ylösnousemus ja Elämä, Tie, Totuus ja Elämä, Ovi, Hyvä Paimen, Viinipuu, Elämän veden Lähde.

Jeesus Kristus, kuningasten Kuningas ja herrain Herra syntyi n.2000v sitten ihmiseksi neitsyestä nimeltä Maria. Hän eli synnittömän elämän, kuoli ristillä ja nousi kolmantena päivänä kuolleista. Hän nousi taivaaseen takaisin Jumalan luokse. Hän on kerran, ehkä piankin, tulossa takaisin. Oletko valmis?

Joulun viettoon valmistaudumme pitkään ja hartaasti kovalla tohinalla. Teemme paljon erilaisia valmisteluja juhlaa varten. Kyseessä on kuitenkin vain syntymäpäiväjuhla ja suurin osa juhlijoista ei edes tunne sankaria kuin nimeltä.

Oletko tehnyt valmisteluja iankaikkisuutta varten? Kun kerran kuolemme tai jos Jeesus Kristus tulee sitä ennen takaisin taivaan pilvissä Kuninkaana, on valmistelujen aika lopullisesti ohitse silmänräpäyksessä.

Silloin ei kysytä, ovatko juhlaruoat valmiina tai joka nurkka siivottuna. Ainut asia, jolla siinä hetkessä on merkitystä, on se, tunnetko Jeesuksen Kristuksen henkilökohtaisesti. Onko Hän sinun Herrasi ja Vapahtajasi vaiko tuleva Tuomarisi?

Joudumme kaikki kerran Kaikkivaltiaan Jumalan eteen tilille. Jeesus Kristus toimii Tuomarina.
Silloin ei auta hyvät tekosi, ei kauniit ajatuksesi. Ne eivät voi sinua pelastaa iankaikkiselta kadotukselta.

Jumala on luonut meidät ja Hänellä on tekijänoikeudet luomuksiinsa. Emme ole lähtöisin apinoista, vaan Kaikkivaltiaan Jumalan tahdosta. Hänellä on näin ollen myös oikeus määritellä moraaliset rajamme.

Olemme kaikki rikkoneet Kaikkivaltiasta vastaan tekemällä syntiä. Synti erottaa Jumalasta ja sen rangaistus on iankaikkinen kadotus eli helvetti. Se ei ole juhlapaikka langenneelle enkelille, saatanalle, vaan alunperin vain sille ja sen enkeleille valmistettu rangaistuspaikka, tulinen järvi, jossa on kova kuumuus ja tuska ilman pienintäkään helpotuksen hetkeä. Mutta sitten Adam ja Eva, ensimmäiset ihmiset, lankesivat rikkomaan Jumalan tahdon ja synti, kuolema, pahuus, sairaudet ja rangaistus tulivat maailmaan.

Jumala on ehdottoman Pyhä ja oikeudenmukainen sekä vanhurskas. Hän ei voi katsoa yhtäkään pientä rikkomusta (esim.ilkeä ajatus jostakusta) sormiensa läpi. Pienikin rikkomus on majesteettirikos, kuolemanvakava asia. Sen tähden Hän rakkaudessaan ja armossaan lähetti Poikansa Jeesuksen maailmaan, elämään ihmisen elämän ja kuolemaan ristillä maksuna synneistämme. Se oli hirveä kuolema. Ristiinnaulitseminen oli sen ajan julmin tapa teloittaa ihminen. Siinä kärsittiin kovia tuskia myös ennen ristille naulaamista. Ihminen Jeesus Kristus ruoskittiin, pilkattiin, häväistiin jne. Ja lopulta Hän antoi henkensä roikkuen verisenä ja alastomana ristillä.

 Koska Jeesus ei ollut tehnyt koskaan yhtään syntiä eikä näin ollen ollut ansainnut kuolemaa, Jumala herätti Hänet kuolleista ja antoi uuden tuhoutumattoman ruumiin kolme päivää kuoleman jälkeen.

Mitä siis odotat? Kaikki on valmista. Et voi pelastaa itseäsi iankaikkiselta kadotukselta. Annatko Jeesuksen tehdä sen puolestasi? Pyydä Jumalalta syntejäsi anteeksi ja tee parannus, käänny pois syntisestä elämästäsi ja huuda avuksesi Herraa. Silloin Hän armahtaa sinut ja tulevana tuomiopäivänä saat vapauttavan tuomion. Pääset ikuiseen iloon.
Jumala odottaa, että saisi olla sinulle armollinen.

Hän tarjoaa Sinulle kaikkien aikojen lahjaa. Se maksoi Hänelle Hänen rakkaan Poikansa hengen. Hän suostui siihen, jotta Sinä voit välttää kadotuksen. Otatko lahjan vastaan? Tee se nyt heti!
 


Siunattua Jeesuksen Kristuksen syntymäjuhlaa 2014!

Anu


P.S. Tässä linkki pariminuuttiseen videoon. Klikkaa kuvaa, niin lähtee pyörimään.6 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Huomasin nämä joulublogisi jutut vasta nyt. Siis aivan ihana tuo seinävaate. Yllättävää että tuollainen kangas oli myynnissä. Jos seinävaate oli ihana, niin tuo kirjoituksesi vasta olikin hyvä! Siinä se on, kokonaan selvitettynä tärkeä asia. Saisinko laittaa siihen vaikka linkkiä joskus?

Vintage kirjoitti...

Parempi myöhään kuin ei silloinkaan ;D. Pidän itsekin kovasti tuosta kankaasta. Tiedätkö mikä oli vielä yllättävämpää kuin että sitä myytiin Eurokankaassa? Se roikkui näytillä!

Ilman muuta voit laittaa linkkiä yms. Tämähän on julkinen blogi :).

Metsäntyttö kirjoitti...

Aika hienoa että olivat oikein laittaneet esille sen! Kiitos luvasta:)

Vintage kirjoitti...

On! Piti katsoa kahdesti kun en uskonut ensin silmiäni. Ja eipä kestä, hienoa jos tuosta on jollekin iloa :).

Metsäntyttö kirjoitti...

Linkki laitettu osoitteesta toisestatodellisuudesta.blogspot.fi

Vintage kirjoitti...

:)