sunnuntai 14. joulukuuta 2014

JoulutähtirintakoruKerroin korttipostauksessa hurahtaneeni näihin joulutähtien leikkelyyn BigShotilla. Hehkutan sitä leikkuria, sori. Se vaan on niin makee laite. Vuosikausien haaveksinnan jälkeen kun sen sai, niin sitä on tullut käytettyä paljon. Ja se oikeasti on kätevä apuri. 

Tämä huopainen joulutähti ei päädy joulukorttiin, vaan joulujuhlapaidan rintapieleen. 


 Kuvassa ylhäällä näkyy hieman sormea eli kukka ei ole kovin suuri vaan juuri sopiva koruksi. Lehdissä on hieman kimalleliimaa. Keskellä olevat heteet on kirppislöytö.


Korun taakse kiinnitin koruneulan rautalangan avulla. 


Hyvää 3.adventtia!

-Anu-

3 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Alkaa kiinnostamaan tuommoinen laite. Onko siinä siis jotenkin valmiina jotain kuvioita, joita voi leikata vai voiko niitä jotenkin itse suunnitella? En tiedä kyseisestä vekottimesta yhtään mitään, muuta kuin että sillä näyttää saavan kaikenlaista kivaa aikaan:)

Päivi kirjoitti...

Voi että miten kaunis! Tuo BigShot laite on kyllä niin kätevän oloinen että semmoinen pitäisi saada kyllä itsellekin hommattua :) sie oot niiin taitava!! :)

Vintage kirjoitti...

Kiitos Päivi!
Tässä teille Metsäntyttö ja Päivi, linkki Sizzix BigShotin sivuille:http://www.sizzix.com/shop/bigshot
Googlettamalla löytyy todella paljon tietoa, kuvia, niksejä, vinkkejä jne.

Siinä aloituspaketissa on valmiina muutamia stansseja eli semmosia leikkaavia muotteja. Niitä ei ainakaan tällä hetkellä voi tehdä itse. Siitä se loputon suo sitten lähteekin... Niitä stansseja on olemassa satoja ellei tuhansia ja jatkuvasti niitä tulee uusia. Ne mokomat on kalliita uusina. Nettikirppreilta voi löytää käytettyjä -ne ei helposti mene käyttökelvottomiksi.

Kannattaa siis ostaa valmis aloituspaketti eikä osia irrallisina -tulee siten paljon kalliimmaksi.