keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Joulukortteja 2014 * Christmas Cards 2014


Suurin osa tämänvuotisia joulukorttejamme on tässä postauksessa. Nämä on mun käsialaa. Käytin BigShot -leikkuria moniin korttien kuvioiden tekemiseen. Muita perusaineksia näihin oli joulukartongit, punainen huopa (BigShotilla leikatut joulutähdet), glitterliima ja nauhat. 


Joulutähtien tekemiseen jäi koukkuun. Joulutähtistanssilla sai niin helposti leikattua huovasta kauniinmuotoiset terälehdet. Tein kukkien keskelle reiät ja pujotin niistä punaisia rautalanka-muoviheteitä /pujotin haaraniitin. Liimasin kukat paikoilleen 2-puoleisella teipillä ja lisäsin lehtiin glitterliimaa.



Ylhäällä vierekkäisissä korteissa näkee materiaalin värin vaikutuksen lopputulokseen. Kummassakin kortissa on samalla kuviostanssilla tehty "kiemuraympyrä". Toisessa sydän keskellä, toisessa nappeja ja teksti, aivat erilaiset. 



Kuviolävistäjiä, itsetaiteltuja paperitähtiä, leimoja ja nappeja käytin myös.



Kokeilin myös embossausta (leimasin+kohojauhe+kuumennus=koholla oleva teksti tai kuvio) ensimmäistä kertaa, koska sain embossausjauheita useamman purkillisen. Hauska tekniikka.



Valkoinen joulutähti on suosikkini. Sen materiaali on kauniskuvioista valkoista erikoispaperia. Liimasin kuvioläviställä tekemieni aukkojen "nurjalle" puolelle kuviokartonkia. 



Yksityiskohtia joistain korteista. Peace&Joy -teksti on embossattu. 



Näytteitä korttien sisältä. Kohokuviointitaskulla ja valkoisella leimasinmusteella, BigShotilla, leimasimella. Kaikkiin tuli erilainen sisältö. Pyrin laittamaan sisäkartongin samaksi kuin kortin ulkopuolella on. Aina ei materiaali riittänyt, niin piti soveltaa. 


Seuraava postaus on yllätys :). 

Anu

2 kommenttia:

Metsäntyttö kirjoitti...

Vaude, mitä kortteja! Näihin on täytynyt mennä aikaakin paljon, mutta se aika on varmasti kulunut mielenkiintoisesti:)

Vintage kirjoitti...

:D kiitos. Tein niitä 5kpl/pv, niin kädet ei tulleet turhan kipeiksi ja ideoitakin riitti.