torstai 28. marraskuuta 2013

♫ Jouluisia tyynyjä ♪ Christmas Pillows ♫


Tein yksi ilta nämä tyynyt. Tekovaihe oli jälleen nopea, suunnittelua sen sijaan oli kestänyt jo vaikka kuinka pitkään, viime vuodesta saakka. Karkkikeppityyny on suoralta osaltaan noin käsivarren mittainen ja paljon paksumpi. 


Materiaalina käytin kirppislöytöä, Novitan hihatonta trikoopaitaa. Olisi ollut hyvä silittää kankaaseen venymätön tukikangas, kävi nimittäin niin että kaareva osa ratkesi pelleillessämme tyynyllä. Täytteenä Eurokankaan vanua.


Wilma jouluisissa tunnelmissa. 


Tämä vanha pellavainen pyyhe oli hautunut vuoden verran kätköissäni. Se oli "ihan pakko hankkia" kirppikseltä, koska sen nimikirjaimet (oikeasti niitä on liinassa 2 kpl), ovat minun nimieni alkukirjaimet. Hauska löytö. Ja kaunis, jouluinen kangas. Ensin meinasin käyttää kaitaliinana, mutta tyynyliinojen tarve on suurempi, joten tulos on tämä.


Ompelin sivusaumat kankaan oikealta puolelta. Näin tyyny saa erilaisen ilmeen kuin jos saumat olisivat sisäpuolella. Tyynyliinan sisällä on suuri nukkumatyyny. Napit on avattavissa. 


Kolmas tyyny on niin ahkeralla käytöllä, että se täytyi kuvata mustan päällisen kera. 
Ompelin 2 kpl saamiani ruudullisia vintage-keittiöpyyhkeitä yhteen. Toiseen lyhyeen päätyyn ompelin taskun sisäpuolelle, jotta nukkumatyyny pysyy hyvin paikoillaan. 


Jackie otti tämän heti omakseen. Paljon parempi kuin kallis kissojen peti. 

- Anu -  

Ei kommentteja: