lauantai 20. lokakuuta 2012

♫ Töttöröt ♪ Christmas Cones ♫

Valmistin tyttären kanssa näitä tötteröitä kuuseen tai lahjoiksi. Käytimme pieniä pyöreitä kakkupapereita ja Tigerin paperipakkausta. Kyseinen kauppa on mulle ihan uusi tuttavuus, mutta aion lämmittää suhdetta :D. Paperipakkauskin maksoi ainoastaan 1€. Askartelukaupat ja kirjakaupat jäävät kyllä kauas jälkeen siinä kilpailussa.  


 Käytimme paperia vahvistuksena, koska kakkupaperit olivat liian lurttanoita yksinään. Liimauksen jälkeen leikattiin koristepaperi kakkupaperin reunoja myöden. 


 Kahvat ovat kaksinkertaista koristepaperia. Liima välissä. Liimasimme paperin oikean puolen kakkupaperin nurjaa puolta vasten. Näin koristeet näkyvät kakkupaperin lomasta. Nidoin kahvat kiinni tötteröiden sivuihin. 

Käytettiin tavallista paperiliimaa. Reunat ovat hieman päällekkäin ja siihen kohtaan tarvitsi reilummin liimaa. Toimisikohan kuumaliima? Nämä olivat ensimmäiset tötterömme, joten kokemusta ei ole tämän enempää. Tästä on hyvä jatkaa:). 

Lukijoita on tullut lisää. Tällä hetkellä teitä on 14. Lämpimästi tervetuloa! Mukavaa ettei tarvitse pelkästään itselle bloggailla:). 

Mukavia askarteluhetkiä!

-Anu-

3 kommenttia:

Kiki kirjoitti...

Todella upeita; mää yritän väkertää tällaisia kuusen oksille. Ohjeet on ainakin selkeät ja hyvät :)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Ilmoitan, että vaikka en lukijaksi aio rekisteröityä (koska en rekisteröidy mihinkään ellei ole vallan pakko), niin lukija aion olla ihan tiiviisti ennen joulua. Tämä vaikuttaa mukavalta blogilta :-)

Anu kirjoitti...

Kiki, kiitos palautteesta:)!

Anonyymi, tervetuloa!